Most a KOMETA-s dísznósajttal lett malaca

2024. 10. 07.

Ismerjétek meg Margitot a KOMETA tavaszi nyereményjátékának nyertesét, aki kerékpárokat és autót is nyert már.

A 25. születésnapját ünneplő KOMETA tavaszi országos nyereményjátékának fődíja egy 2,5 millió forint értékű OTP Prepaid kártya volt. A Prepaid kártya azt jelenti, hogy annak tulajdonosa a rajta lévő összeggel szabadon rendelkezhet. És hogy mi mindent tervez ebből a szerencsés nyertes, Horváth Vilmosné Margit? Az alábbi cikkünkből kiderül, de előbb ismerkedjünk meg vele.



Margitnak 2 felnőtt gyermeke és több unokája is van. Szerencsések, hiszen a nyertes nagymama szeret sütni-főzni, és családi ünnepek alkalmával külön kérés, hogy a tortákat ne cukrászdából rendeljék, hanem a mama készítse ezeket. Margit elárulta, hogy unokáinak a krémes sütik a gyengéi, ő maga pedig a mindennapokban a hagyományos magyar konyhát részesíti előnyben, nagy kedvence a disznósajt, amiből természetesen a KOMETA termékét veszi le a polcról.

Szerencsésnek érzi magát, hogy párjával családi házban élhet, így a zöldségek jelentős részét maguk termelik és sok vegyszermentes gyümölcsöt is esznek. A minőségi táplálkozást és a testmozgást fontosnak tartja, szeretnek kirándulni, sétálni, gombászni, és úgy egyáltalán a természetben lenni. Az Őrség mindig elvarázsolja, és ha már utazás, Margit elmondta azt is, hogy az egyik kedvenc országa Ausztria. Régi vágya, hogy eljusson Hallstattba. Ki tudja, lehet, hogy a nyeremény egy része a bájos, bajor városba repíti?

Margit egyébként kedveli a nyereményjátékokat, és többször nyertek is már. Így például gazdagodtak már családi kerékpárokkal és autóval is, de édesebb nyereménnyel, 50 kg csokival is. A KOMETA-tól is nyertek már pár apróságot, de ennek a pénznyereménynek most igazán nagyon örül. Felújítás közepette vannak és az autójukat is javítani kellett.

A nyereményjátékok kapcsán Margit elmondta, hogy sosem vásárol nyeremény miatt termékeket, hanem csak olyat vesz, amit egyébként is megvenne. Sok disznósajtot esznek, szinte minden héten ez a reggeli vagy a vacsora, és több alkalommal kerül a szendvicsre KOMETA Kemencés sonka is. Egy szó mint száz, esetükben bátran kijelenthetjük: legyen szó bármelyik KOMETA ínyencségről, a malac kitúrta nekik a szerencsét (ismét).

Gratulálunk a nyereményhez!